Beoordelingen van Genki Cafe Amsterdam

Recente recensies van Genki Cafe Amsterdam

5 sterren na 51 reviews

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Great sushi, great service

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Wijzelf en onze gasten waren heel tevreden met de Pokebowls. Het is onze vaste pokebowl adres geworden.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Al meerdere keren afgehaald, altijd tevreden.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Always fresh & good tasting sushi!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pokebowl! Handig bestellen via de site waar je precies kunt kiezen wat je lekker vindt.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi. Zelf afgehaald en erg leuk ontvangen in de zaak. Ziet er leuk en gezellig uit ga er zeker ook buiten op het terras een keer eten.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele vriendelijke bediening en heerlijke verse Sushi

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden altijd vriendelijk en eten is lekker👌

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De samenstelling en kwaliteit van de Sushi's en de bijgerechten was perfect, zeker voor herhaling vatbaar.. De wachttijd bij het ophalen werd gecompenseerd door een biertje wat door de zaak werd aangebonden.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten zeer vriendelijke bediening

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker. Evenwel de website moet nodig ge update worden. Je kunt niet bij nr 64 vermelden dat je 3 lamskoteletjes krijgt maar het zijn 2. Ik snap dat het wat tijd kost om de website te updaten. Maar corrigeer desnoods telefonisch zodat een klant niet verrast wordt. succes

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, maar we hadden wel wat meer verwacht voor de prijs! Helaas, volgende keer wat meer bestellen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk alleen jammer dat de mango onrijp was en niet te eten

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 😍 bestel al een tijdje altijd super lekker en vers en vriendelijke personeel ❤ mijn vaste plekje🍣🍤

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi is altijd overheerlijk en absoluut 5 sterren waard.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee pokebowls besteld en stonden klaar op het gevraagde tijdstip. We hebben heerlijk gegeten. Heerlijk van smaak. Aan te bevelen: je kan hem ook zelf samenstellen dus dat is fijn. Snel tot ziens. Groet Ineke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, rijkelijk gevuld!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben er erg van genoten, echt ieder stukje was lekker! Afhalen kon snel, en voor ons lekker dichtbij op de fiets.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt ontzettend lekkere sushi's. Bestelling was zo klaar. Hier ga ik vaker bestellen!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer snel bezorgen en supper lekker eten

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en het eten was heerlijk. Een dikke pluim👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi (Uramaki) was zoals vanouds geweldig. De Pokebowl was qua smaak erg vlak (zalm, tonijn, avocado), geen diepgang.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyoza, en alles lekker vers (paling, zalm, tonijn) en mooi opgemaakt. Gesmulds van sushi, sashimi, temaki en bowl! En top service: op de minuut gereed + heel vriendelijk.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top top top!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top Sushi + aanrader voor echte liefhebbers van kwaliteit.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk, goede service kwam ruim op tijd en zeer flexibel eten was zoals gewoonlijk top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. En wat warm was was nog lekker warm toen we thuis aankwamen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super bedankt voor de heerlijke sushi en goede service!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zijn de Pokebowls heerlijk, vooral de Samurai Pokebowl. Verder zeer vriendelijke bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vergeet ook niet de sushi’s etc.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk vers. Altijd een top service love it. Mijn nummer 1 afhaal sushi tent

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi en sashimi waren heerlijk, net als de grill gerechten. Wat ik minder vond was de spicy tuna met tonijn uit blik. Dit zie je niet terug op de site

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij beide tasjes viel de onderkant eruit. Alle sushi op de weg. Wat ik kon redden smaakte prima. En sommige avocado stukjes waren echt bruin/zwart helaas.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Was heerlijk!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via Social Deal een pakket met 50 sushi besteld. Het was niet vers, volgens mij was dit pakket al ruim van tevoren klaargemaakt en kwam alles uit de koeling. Kleurloos en smakeloos. Veel sojasaus en wasabi om de boel een beetje op te krikken. Ook de yakitori kip en de pittige gyoza smaakten flauw. Helaas, wij komen hier niet zo gauw meer terug.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1 van de lekkerste tot nu toe! Vers en super lekker van smaak! De eigenaar is zo aardig geweest om het te brengen. Door omstandigheden kon ik het niet ophalen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Top kwaliteit tot snel

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede prijs-kwaliteit verhouding

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating